...nedves...

Be kell vallanom,  ezekben a  kanalakban nem hittem. 

 

Úgy értem, -és ezt a fészen ki is fejtettem- teljesen meghatódtam faragás közben amikor csukott szemmel masszírozgattam őket, azonban nehezen tudtam elképzelni, hogy a kisméretű 

és a tócsákhoz képest egzakt formák elég látványosan hozzák ezt a mélység effektet, nem beszélve a meggyőződésről, hogy didaktikusan uncsi lesz az összhatás. (a régi ezüstkanállal szerettem meg a tócsáimat, valamikor kb. az első fotózás felénél)

Szokásommal ellentétben a kilnopeningpanic is elmaradt, úgy éreztem ez a 6 kicsi alig látható tárgy figyelmet sem érdemel, ennek már a kapkodós mázazásnál is voltak jelei. (alulról nem túl szépek, de egye fene) 

Az első meglepetés a nyitáskor ért. (Amiből újabban mindig kimaradok, valahogy úgy járok mint Nyilas Misi a pakkjával, Férj távollétemben alattomosan beelőz és minden tilalmam ellenére 200 fokos tárgyakkal meg a konyhai edényfogó kesztyűmmel zsonglőrködik. Nem, nincs azbeszt kesztyűm, nem fogdosok meleg kerámiát.)

Önmagukban is jól néztek ki, csoportot alkotva főleg, a tányérokon pedig pontosan azt a behulló cseppet testesítették meg ami nekem hiányzott a sztoriból. Oké persze volt ebben tudatosság de csak olyan magam módján félig- meddig, hiába kaptam számtalanszor NÉGYESEKET (iparművészeti iskolákban az egyesnél is rosszabb jegy, az egyes ugye tudjuk azt jelenti, akkora zseni vagyok, hogy még nem ért meg a világ) az egyetemen tervezésmódszertani hiányosságaim okán, sosem mondtam le a női agyféltekéről és az intuícióról amikor nem csinálom a tárgyat, csak hagyom megtörténni. (Mi leszel, ha nagy leszel? Költő.) Délutánra a nedvesség a teraszra csalta szimpatikus segítőimet is, akik mint kontrollcsoport jobban preferálták a művizet a valódinál, értehető. Ismét úgy bontakozott ki a fotóriport, hogy "deháténnemígyakartam". Igazi természetközeli oda -vissza alkotói folyamat, olyan visszafoglalás mint amikor a fűcsomó kitör a beton résein. (Van még rajtam kívül valaki aki nem piszkálja a térkő közt a dudvát, mert szereti? ) Mutatom:

 

Vissza a tetejére

kontakt

 Telefon:+36-20-448-6568

Választott nyelv

Top of Page