Adventi ékszer workshop

Ecce HOME szervezésében  2017. november 26., 10:00–16:00

4 ékszer kollekció !!!  Szereted a saját készítésű különleges ékszereket és szívesen ajándékoznál ilyet? Készülj velem az ünnepre Medál -gyűrű- fülbevaló kollekcióval, és készíts karácsonyi ajándékot másoknak is, hiszen legalább 4 kollekció is belefér a programba. (meg a csodálatos vadonatúj kemencémbe, ahol 1320 fokos hőmérsékleten véglegesítjük a kincseket) Igen, ez már magastűz és keményporcelán, tehát a hófehér üvegtömörségű massza amiből én is dolgozom, de dolgozhattok színes alapanyagból is. (világoskék, menta, púder, fekete) -Akár saját mintával, (szóval tervvel is érkezhetsz) -akár az Ecce HOME buborékos-pikkelyes türkíz kollekcióiból, -vagy vezetésem mellett különleges egyedi színes technikákkal az alapanyagukban színezett porcelán öntőmasszákból. -vagy így ebben a sorrendben mindegyik. Szuper adventi csajos program, baráti társaságoknak, barátnőknek, tesóknak, anya-lánya és/vagy lányai számára.

 


HOGYAN? Regisztrálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tudsz, névvel telefonszámmal és alapanyag igényed pontos megjelölésével. (fehér, színes porcelán, türkiz kollekció, mindegyik)  Regisztrációdat a részvételi díj átutalásával érvényesíted, melyről igazolást küldök.  Számlaszám: OTP 11773360-04710873-00000000 megjegyzésbe írd bele kérlek (workshop) Részvételi díj 10.500Ft/fő, mely tartalmazza a 2 (igény esetén 3) órás programot a porcelán alapanyagot, 2 égetést (egy előégetést és egy mázast-ez mindig így történik) a szakmai koordinációt és a részemről elvégzendő utómunkálatokat. (tisztítás, mázolás, égetések) a 4 porcelán ékszerkollekciót, melyet 2 héten belül személyesen kézbesítek helyieknek és környékbeli városokba (Ajka, Pápa, Veszprém), távolabbról érkezőknek pedig postai úton küldeményben továbbítok. 


   A szerelék beszerzése már a ti dolgotok lesz, hiszen nem tudhatom, hogy aranyszínű, ezüstszínű, réz, antikolt, orvosi acél, szilikon stb. szerelékre vágytok e vagy valódi nemesfémre, van e fémérzékenységetek, vagy akasztós, átdugós, állítható stb szerelékekre van szükség az adott tárgyakhoz. Ez általában menet közben szokott kiderülni mindenkinél, hogy mi illik a megvalósult tárgyhoz. Szakmai instrukcióval természetesen e téren is szolgálok és a legmegfelelőbb, legmegbízhatóbb beszállítók elérhetőségeivel, ahol már az ékszer elkészülte előtt beszerezheted a kívánt alkatrészt. Helyiek és környékbeliek előnyben, nem azért mert kivételes bánásmódot élveznek a program során, mindenkit egyformán szeretek és támogatok, csak ők esetleg igény szerint részt vehetnek a kemencenyitási pánikon is… (amit én nem hagynék ki a helyükben, a legjobb buli… félelmetes aztán -jobb esetben -megnyugvós, majd semmihez sem hasonlítható. ) Ha váratlanul meteor esik a kemencére, zombiapokalipszis, tartós áramkimaradás és ellenséges hadak pusztítják el a rakományt, minden munkát rekonstruálunk és mindenkit kárpótolunk. Helyszín, Városlőd, Iglauer park, Erdei iskola meghitt klubhelysége.

 (Lesz süti, gyömbéres tea és meghittség.) Időpont november 26. De.10-12 Du. 14-16 Mindkét időpontra 10 -10 fő jelentkezhet! Ha bármi kimaradt, telefonon: +36 20 4486568) emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Szeretettel várlak!


Ajándékozz élményt!

Drága résztvevők és érdeklődők, örömmel újságolom, hogy megérkeztek a gyönyörű nyomtatott workshop jegyek, (ilyen csodaszép borítékban (zacsiban) névnapra, szülinapra, karácsonyra, (a novemberi, vagy a januári időponttal) ne habozzatok jelentkezni és ajándékozni, fogynak a helyek! Köszönöm a terjesztést! 

Tovább a kategóriában: « Páskom with Ecce HOME
Vissza a tetejére

kontakt

 Telefon:+36-20-448-6568

Választott nyelv

Top of Page