A BLICKFANG ZSŰRI ÁLTAL KIVÁLASZTOTT TERVEZŐK

Nem mindenki tud kiállítani a blickfang-on. Az iparági szakértőkből álló zsűri kiválasztja a tervezőket, és figyelmet fordít a tervezés és a gyártás minőségére.

Exhibitors ” blickfang – Internationale Designmesse für Möbel, Mode und Schmuck

Not everyone can exhibit at the blickfang. A jury of industry experts selects the designers and pays attention to design and manufacturing quality. exhibitor search become an exhibitor Do you design unique furniture, fashion or jewellery outside the mass market? Do you produce on your own responsibility and are looking for the right sales market?

A BLICKFANG a friss, innovatív design, különleges ötletek, szokatlan kreációk lelőhelye, melyet először 1993-ban rendezték meg Stuttgartban. Azóta a kiállítást ugyanezzel a koncepcióval több helyszínen is megrendezik évről évre: Zürichben 1997, Bécsben 2004, és Tokióban 2006 óta. Kiállításonként és helyszínenként 150-220 alkotó mutatja be és kínálja eladásra munkáit: bútorokat, ruhákat és ékszereket.

Az alkotók személyesen állnak a közönség rendelkezésére, szóba elegyedve velük, akik így, első kézből kaphatnak információkat a tárgyak keletkezéséről.
Különleges koncepciójának köszönhetően a BLICKFANG a nemzetközi design élet fontos eseményévé vált. Magas színvonalát a szakmai zsűri által kiválasztott és befogadott kiállítók és keretprogramok garantálják. A bécsi kiállítás különféle programokkal is várja látogatóit: design pályázatok díjazottjainak, világítástervezők, valamint gyerekek számára készült design tárgyak kiállításával, divatbemutatókkal, és szakmai előadásokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .