Elkészült a 2019-es Blickfang Vienna design szakkiállítás online katalógusa

Elkészült a 2019-es Blickfang Vienna design szakkiállítás online katalógusa, melyben azt jósolják, októberben ismét ott leszünk. (Teljes lázban égek, jobban várom mint a karácsonyt, szerencsére hamarabb is lesz. 

Egyszer 3 éve már jártam ott, akkor a FISE Shapes of Hungary országstandján, ezúttal viszont önállóan, egy nagyobb kiállítóhelyen.
Ez volt az az esemény melynek hatására a következő 2 évben a teljes formaparkot és minden alapanyagot lecseréltünk, mondván : -Amit lehet jobban, azt kell is!

Ecce Home

Die Grundidee für meine Werke habe ich Wellen und Interferenzen entnommen, die beim Auftreffen von Wassertropfen auf eine Wasseroberfläche entstehen. Mein Ziel war es, die Eigenschaft des Wassers zu beobachten, dessen Schönheit an alltäglichen Gebrauchsgegenständen widerzuspiegeln, die uns jeden Tag mit der Unentbehrlichkeit und dem Wert des Wassers als Lebensgrundlage konfrontieren können.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .