Idén MOME projektek is képviseltetik magukat a XIII. Tallinn Design Festival programjában

Az egyhetes fesztiválon a MOME Digital Craft Lab keretein belül készült alkotások kerülnek kiállításra. A kiállítás mellett 3D nyomtatással foglalkozó workshopot is tartanak az érdeklődő közönségnek.

A MOME Digital Craft Lab a 21. század információs és technológiai társadalmának kihívásaira reagálva kutatja a digitális és az analóg világ metszéspontjait. A labor a kézműves hagyományokra építő Craft területek kortárs, progresszív és piac kompatibilis újraértelmezését kívánja megvalósítani projekt alapú kutatás-fejlesztési tevékenység keretein belül, innovatív technológiák felhasználásával.
A fesztiválon többek között bemutatásra kerülnek az “Add to cart Jewellery” program online perszonalizálható ékszerei, a “Wearable Technologies” kurzussorozat viselhető digitáliái és a “Be STEAM!” élményalapú oktatásfejlesztő eszközei.
A Tárgyalkotó Tanszék oktatói közül Dezső-Dinnyés Renáta és Lubloy Zoltán, illetve Kövér Dóra Rea és Kiskéry Dániel, mint frissdiplomás tárgyalkotók fognak előadásokat és workshopot tartani az eseményen.
A kiállítás az NKA jóvoltából és a Tallinni Magyar Intézet támogatásával valósul meg.

Kiállító hallgatók:

Cseh Dániel: PROTECTOR OF DEMAGOGUERY
Cser Boglárka: BEADRIS
Fazekas Veronika: MEDIAL JEWELRY
Fekete Fruzsina: KEEPSAKE BROOCH
Kiskéry Dániel: HEXUBI
Kiskéry Dániel: LEGO HACK
Kövér Dóra Rea: Time_pieces
Neuzer Zsófia: BLOOMING
Szegő Katalin: FACE TO FACE
Szilágyi Sapi: JOYA – Initial Jewel
Varga Gergő: FIRKA
Zajzon Ákos: WSRT [Wearable Serial Reaction Time]

További információk itt!

MOME Digital Craft Lab

The MOME Digital Craft Lab’s applied research projects seek answers to information and technological challenges of the 21st century.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..