A Neri & Hu lámpák az Artemide olasz világítási márka számára

A Neri & Hu kínai stúdió  sokoldalú, gömb alakú üveglámpát hozott létre az Artemide olasz világítási márka számára , amelyet asztali lámpaként vagy fali lámpaként is lehet használni.

 

Az nh1217-et, amelyet az Artemide „elegáns, mégis praktikus készüléknek” nevez, a sanghaji székhelyű cég a hagyományos kínai lámpák kiváltására tervezte.

A lámpa gömb alakú fehér fúvott üveg diffúzorja egy szálcsiszolt sárgarézgyűrű mentén csúszik, amelyet fel lehet használni asztali, vagy falra szerelhető lámpaként.

A lámpák folytatják a Neri & Hu és az Artemide közötti együttműködést, amely az idei év elején kezdődött a milánói designhét Yanzi kollekciójának elindításával .

“Az Nh1217 folytatja a tapasztalatok, a részletek, az anyagok, a forma és a fény dinamikus kölcsönhatásának kutatását” – mondta az olasz márka.

“A kiválasztott anyagok a hagyomány és az innováció tökéletes kombinációját, valamint a felelősségteljes és fenntartható tervezés kifejeződését képviselik, amelyet egy alacsony fogyasztású retrofit LED forrás és a környezetbarát karton csomagolás bíztosít.”

Legnépszerűbb projektjeik közé tartozik a Szöulban található  bőrápoló üzlet, melyet réz rúd rácsok , a  Comme Moi divatmárka , egy  1950-es évek ihlette burger étterem  és egy Londoni önálló  áruház Selfridges számára kínál .

Artemide olasz világítási márka – nh1217

Artemide – nh1217

nh is a simple, versatile, practical appliance that can be laid or suspended. A white blown glass sphere slides along a brushed brass ring, which allows it to take different positions and to freely adjust and direct the diffuser. The frame becomes a support, a hook to hang the appliance to the wall, or a handle promoting an interaction with light.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..