AZ ÉV PANTONE 2020 SZÍNÉNEK BEJELENTÉSE

PANTONE 19-4052 klasszikus kék

A nyugalmat, a magabiztosságot és a kapcsolatot teremtve ez a tartós kék árnyalat rávilágít arra a vágyunkra, hogy megbízható és stabil alapot szerezzünk, amelyre építhetünk, amikor átlépjük a küszöböt egy új korszakba.

Az időtlen és tartós kék árnyalatú PANTONE 19-4052 Classic Blue elegáns egyszerűségében. Az alkonyatkor éghajlatra utaló, elgondolkodtató PANTONE 19-4052 Classic Blue megnyugtató tulajdonságai rávilágítanak arra, hogy megbízható és stabil alapokra vágyunk, amelyekre építünk, amikor átlépjük a küszöböt egy új korszakba.

A pszichénkbe nyugodt színként beillesztve a PANTONE 19-4052 Classic Blue a béke és a nyugalom érzetét kelti az emberi szellem számára, menedéket kínálva. A PANTONE 19-4052 Classic Blue a koncentráció elősegítésére és a lézerszerű tisztaság elérésére koncentrálja gondolataink központját. Fényvisszaverő kék árnyalatú Classic Blue elősegíti a rugalmasságot.

Mivel a technológia továbbra is versenyben áll az emberi képességgel, hogy mindent feldolgozzon, könnyű megérteni, miért vonzunk olyan színeket, amelyek őszinte és a védelem ígéretét kínálják. Nem agresszív és könnyen visszaállítható, a megbízható PANTONE 19-4052 Classic Blue kölcsönözhetetlen kölcsönhatást kínál. Egy másik nap visszatérésével összekapcsolva ezt az egyetemes kedvencet kényelmesen átfogják.

PANTONE 19-4052 Classic Blue, the Pantone Color of the Year 2020

Introducing the Pantone Color of the Year 2020, PANTONE 19-4052 Classic Blue, a timeless and enduring blue hue elegant in its simplicity. Suggestive of the sky at dusk, the reassuring qualities of Classic Blue offer the promise of protection; highlighting our desire for a dependable and stable foundation from which to build.

Az év Pantone színéről

A Pantone Év színe több mint 20 éve számos iparágban befolyásolja a termékfejlesztést és a beszerzési döntéseket, ideértve a divatot, az otthoni bútorokat és az ipari tervezést, valamint a termékek csomagolását és a grafikai tervezést.

Az Év Pantone színének kiválasztási folyamata átgondolt mérlegelést és trend elemzést igényel. Minden évben a Pantone színszakértőinek a Pantone Színértékelő Intézetbe érkezésekor a színvilág új színhatásokat keres. Ide tartoznak a szórakoztatóipar és a gyártásban lévő filmek, utazó művészeti gyűjtemények és új művészek, a divat, a formatervezés minden területe, a népszerű utazási célpontok, valamint az új életmód, játékstílusok és társadalmi-gazdasági feltételek. A befolyások az új technológiákból, anyagokból, textúrákból és a színt befolyásoló hatásokból, a releváns közösségi média platformokból és akár a közelgő sporteseményekből fakadhatnak, amelyek világszerte felhívják a figyelmet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..